For English version of this web site plase click here

Pomoć pri traženju posla

Pojašnjenja u vezi usluga koje su ponuđene na ovoj stranici.

Ako vam je potrebna pomoć prilikom traženja posla, biće mi zadovoljstvo da vam je pružim.

Nudim pomoć svima koji traže posao u našoj zemlji ili inostranstvu pružajući im sve potrebne informacije o tome kako da do željenog posla dođu. Pomažem u izradi rezimea, propratnih pisama, CV-a, prijava, biografija te pripremam kandidate za razgovor za posao.

U privatnom sektoru, ljudi poslove traže putem oglasa te salju svoje prijave. Posao možete da tražite i putem oglasa na internetu, što znači da možete da se prijavljujete i za poslove u inostranstvu, u čemu vam ja mogu pomoći.

Na internetu postoji mnogo oglasa za posao u inostranstvu i da biste dobili većinu takvih poslova, uslov je da ste državljanin zemlje u kojoj je konkurs za posao raspisan. Međutim, neke firme zapošljavaju i ljude koji nemaju državljanstvo za šta je procedura nešto drugačija. S obzirom da je za svako upražnjeno radno mjesto način prijave različit, moj zadatak je da vam pomognem da pronađete ona upražnjena mjesta za koja mogu da konkurišu i osobe bez državljanstva zemlje u kojoj je konkurs raspisan te da vam pružim svu pomoć potrebnu da taj posao i dobijete.

Da biste dobili posao za koji ste zainteresovani, najvažnije je:

  • da pronađete oglas za posao koji želite, a na koji možete da konkurišete,
  • da konkurišete za upražnjeno radno mjesto i
  • da budete spremni za razgovor za posao.

Ja mogu da vam pomognem u vezi sa svim navedenim.

U slučaju da iz bilo kojeg razloga ne možete pronaći odgovarajući oglas za posao, možete taj zadatak prepustiti meni. Sve što treba je da objasnite kakav posao tražite te da izaberete onaj oglas koji vam najviše odgovara sa spiska oglasa za upražnjena radna mjesta koji vam dostavim.

Nakon što pronađete oglas za radno mjesto na koje biste željeli konkurisati, a potrebna vam je pomoć pri konkurisanju, ne treba da brinete! Ja vam mogu pružiti savjete u vezi izrade rezimea, propratnih pisama, CV-a, prijava, biografija ili bilo kakvih drugih zahtjeva, a mogu i sve to da izradim za vas.

Nakon što ste pozvani na razgovor za posao, vjerovatno ćete osjećati zadovoljstvo, uzbuđenje, možda čak i strah. Iako je sve to uobičajeno, ono što je za vas najvažnije jeste da za razgovor budete spremni!

Razgovori za posao često su najstresniji dio traženja posla. Međutim, tako ne mora da bude. Korisno je razgovore za posao smatrati prilikom da pokažete interesovanje za posao na koji konkurišete i ozbiljnu namjeru da taj posao kvalitetno obavljate. Ovu priliku ćete najbolje iskoristiti tako što ćete biti spremni, profesionalni te uspješno predstaviti sebe istaknuvši svoje kvalifikacije i sposobnosti. Ističući one vještine koje potencijalni poslodavac traži za vršenje posla za koji konkurišete, pokazaćete ozbiljnu namjeru da posao obavljate.

Poslodavci pozivaju kandidate na razgovor za posao kako bi pronašli kandidata koji bi taj posao najbolje obavljao. Međutim, razgovor za posao je i vaša prilika da saznate više o poslodavcu i poslu za koji konkurišete.

S obzirom da je priprema ključ uspješnog razgovora za posao, ja vam mogu pružiti potrebnu pomoć pri pripremi tako što ću vas upoznati s pitanjima koja poslodavci najčešće postavljaju kandidatima, te onima koja vi možete da postavite potencijalnim poslodavcima, direktno vam postavljati pitanja preuzimajući ulogu potencijalnog poslodavca te vam dati savjete vezane za vaše odgovore, itd.

Za više informacija možete mi se obratiti ovdje.

Da li ste spremni da krenete u potragu za poslom?